Fanimatkat ja VIP-paikat koripallo-otteluihin maailmalla ja kotipeleissä

Koe korishuuma ja tule mukaan Suomalaisten kannustusjoukkoihin MM2019-karsintapeleihin Bulgariassa, Islannissa,  Tsekeissä ja kotipeleissä Suomessa. Järjestämme fanimatkoja myös Lauri Markkasen peleihin New Yorkissa ja Chicagossa.

Koripallon MM2019 karsinnat

Vuoden 2019 koripallon maailmanmestaruuskilpailut pelataan Kiinassa ja karsintavaihe MM-lopputurnaukseen alkaa jo vuoden 2017 lopussa. Euroopan karsinnoista etenee 12 joukkuetta MM-kisoihin asti ja yhteensä turnauksessa pelaa 32 maata. Kaikki lohkot pelataan round robin -järjestelmällä, eli vastustajat kohdataan kotona ja vieraissa. Suomen kotipelit ovat Tsekkiä vastaan 27.11., 25.2. Bulgariaa vastaan ja viimeisen karsinan ensimmäisen kierroksen pelin 2.7. Islantia vastaan. Elämys Group myy VIP-paikkoja Susijengin kotipeleihin. Hanki oma paikkasi ja koe ykkösluokan koriselämys!


KATSO VIP-PAKETIT SUOMI-BULGARIA KOTIPELIIN 25.2.


Edellisissä MM-kisoissa Susijengin sijoitus oli 22:s, tämän hetkinen joukkuehenki antaa lupauksen paljon paremmasta.

MM2019 karsinta Islannissa 22.-25.2.2018.

Toisena karsintavastustajana Suomi kohtaa Islannin Laugardalshöllin areenalla Reykjavikissä. Samalla reissulla kannattaa tutustua maan sympaattiseen pääkaupunkiin Reykjavikiin sekä sen lähiympäristöön.’

MM2019 karsinta Tsekeissä 29.6.-1.7.2018

Viimeinen Susijengin Koripallon esimmäisen vaiheen MM19-karsintaottelu pelataan Tsekeissä, Pardubicessä Tipsportin areenalla.vJännittävän ottelun lisäksi pääset nauttimaan kesäisestä Prahasta.

Lauri Markkasen tähdittämät ottelut

Lauri Markkanen on Suomen joukkueen uusi supertähti, miehen suoritukset vetävät kovimmatkin kommentoijat sanattomaksi ja tuntuu että paineen alla huippupelaajan suoritukset vain kovenevat. Lähde paikan päälle katsomaan miten Laurin pelitaidot punnitaan NBA-otteluissa.

Chicago Bulls -New York Knicks, New York 9.-13.1.2018

Tunne suurkaupungin syke, nauti NYC:in monipuolisista ravintoloista, koe NBA–ottelun ainutlaatuinen livetunnelma ja näe omin silmin Lauri Markkanen pelaamassa Chicago Bullsin riveissä New York Knicksia vastaan 10.1.2018!

Supermatka Chicagoon, NBA ja NHL 3.-10.3.2018

Järjestämme Chicagoon todellisen supermatkan kun neljän päivän sisällä pelataan kaksi NBA- ja kaksi NHL-ottelua! Matkapakettimme hintaan kuuluu 2 NBA-ottelua -5.3 Chicago Bulls vs Boston Celtics ja 7.3 Chicago Bulls vs Memphis Grizzlies- ja voit myös ostaa kauttamme liput matkustusaikaan osuviin NHL-peleihin – 6.3. Blackhawks vs Colorado ja 8.3. Blackhawks vs Carolina Hurricanes.

NBA ja NHL-otteluiden seuraamisen lisäksi ohjelmassa tutustumista Chicagon monipuolisiin nähtävyyksiin, matkoja rajallisesti joten varaa paikkasi ajoissa!