Eurobasket on ehdolla parhaaksi urheilutapahtumaksi maailmassa

Suomen Koripalloliiton isännöimät EM-kotikisat Helsingissä ovat ehdolla vuoden 2017 parhaaksi urheilutapahtumaksi maailmassa tapahtuma-alan kansainvälisessä BEA World -kilpailussa. Koripalloliitto ja sen tapahtumakumppani Elämys Group kisaavat BEAn voitosta Portugalin Coimbrassa järjestettävässä finaalissa 22.-23.11. Eurbasket voitti jo keväällä kotimaisessa Evento Awards -kilpailussa parhaan kuluttajatapahtuman kilpailusarjan.


LATAA MEDIATIEDOTE TÄSTÄ>>


BEA palkitsee vuosittain tapahtuma-alan parhaimmistoa maailmanlaajuisesti. BEAn shortlistalla on yhteensä 164 tapahtumaa 15 eri kategoriassa 26 eri maasta. Urheilutapahtumien sarjassa suomalaisen koripallokokemuksen kanssa kisaa neljä hienoa tapahtumaa, mm. italialainen jalkapallotapahtuma ja esport-tapahtuma Venäjältä.

BEA Worldin shortlistaus on tapahtuma-alan merkittävimpiä tunnustuksia, ja oikeuttaa kansainvälisestä laadusta kertovan international quality certificaten käyttöön.

Kotimaassa koripallon EM-kotikisat (FIBA EuroBasket Finland) voitti jo keväällä Evento Awards -kilpailussa parhaan kuluttajatapahtuman kilpailusarjan ja palkittiin vuoden urheiluilmiönä Suomen Urheilugaalassa.

Elämys Group vastasi Koripalloliiton tapahtumakumppanina EM-kotikisoissa muun muassa Kansalaistorin Fan Zonen, jatkoklubi Susiklubin sekä Areenan VIP-palveluiden suunnittelusta ja tuotannosta.

Yhteistyölle ja unohtumattomille korismatkoille jatkoa

Susijengi-fanit ovat päässeet nauttimaan Koripalloliiton ja Elämys Groupin yhteistyöstä vuodesta 2014. Elämys Group on vastannut mm. Susijengi-fanien MM- ja EM-kisamatkoista Bilbaoon ja Montpellieriin Elämysmatkat-brändin alla ja toteutti molemmissa kaupungeissa Sudenpesä-kokonaisuudet.

Osapuolet ovat tuoreeltaan sopineet yhteistyönsä jatkosta ja laajentamisesta. Urheilumatkustukseen sekä fanipalvelujen suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut Elämysmatkat toimii 2020 asti ulottuvan sopimuksen myötä Koripalloliiton ja Susijengin virallisena matka- ja tapahtumakumppanina Suomessa ja ulkomailla. Yhteistyön tarkoitus on myös tuottaa faneille ja koripalloyhteisölle ainutlaatuisia elämyksiä, erityisesti korismatkojen muodossa.

Jokainen fanimatka Susijengin vierasotteluihin ja Susijengi-pelaajien seurajoukkueiden otteluihin suunnitellaan yhteistyössä. Osapuolten tavoitteena on luoda kustakin matkasta eksklusiivinen ja ainutlaatuinen kokemus.

Ensimmäiset uuden yhteistyömallin mukaiset korismatkat järjestetään joulu-, tammi- ja helmikuussa New Yorkiin ja Chicagoon seuraamaan Lauri Markkasen otteita NBA-parketeilla.


Lisätietoja:

Ari Tammivaara, toimitusjohtaja, Suomen Koripalloliitto, puh. 044 550 7707, ari.tammivaara@basket.fi
Jussi Viskari, toimitusjohtaja, Elämysmatkat / Elämys Group, puh. 040 584 6425, jussi.viskari@elamysgroup.com

Suomen Koripalloliitto verkossa: www.basket.fi
Elämys Group (B2B) verkossa: www.elamysgroup.com
Elämysmatkat (B2C) verkossa: www.elamysmatkat.com

Kuvat Jesse Väänänen / Snou
Lisäkuvat osoitteesta: contact@elamysgroup.com
Lataa logot: Bea World 2018 logo (PDF) Elämys Group logo (PDF)   Suomen Koripalloliitto logo (PDF)


LATAA MEDIATIEDOTE TÄSTÄ>>Suomen Koripalloliitto on kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) jäsen, joka järjestää koripallon kansallista kilpailu-, harrastus- ja koulutustoimintaa. Koripallosarjoissa ”Stadista Sallaan” pelataan vuosittain yli 12 000 ottelua niin nuorten kuin aikuisten sarjoissa. Kotimaista huippukorista tarjoavat naisten ja miesten Korisliigat. Kansainvälisille kentille Koripalloliitto lähettää vuosittain kymmenen ikäluokkamaajoukkuettaan Susijengin johdolla jättämään maailmalle sinivalkoisia tassunjälkiä.

 Elämysmatkat on 20 matka- ja tapahtuma-ammattilaisen suomalainen matka- ja tapahtumayritys, joka tekee elämyksiä kaikkialla maailmassa yritys-, yhteisö- ja kuluttaja-asiakkaille. Yritysasiakkaita yritys palvelee Elämys Group -brändillä järjestäen vuosittain yli sata tapahtumaa ympäri maailman urheilumatkoista elämyksellisiin yritystilaisuuksiin.