Elämysten tekeminen ulkomailla – Sudenpesä Bilbaossa

Susijengi eli miesten koripallomaajoukkue on yksi Suomen menestyneimmistä ja seuratuimmista urheiluseuroista. Uskolliset fanit ovat lähteneet sankoin joukoin seuraamaan joukkuetta viime vuosien arvokilpailuihin.

Elämys Group ideoi, suunnitteli ja toteutti Bilbaon MM-kilpailuihin Sudenpesä-konseptin aivan kaupungin sydämeen. Tarkoitus oli tarjota tuhansille suomalaisfaneille kohtaamispaikka, jossa on tarjolla sekä korisaiheista ohjelmaa että viihdeohjelmaa pitkin päivää kisojen ajan. Päiväohjelma koostui otteluennakoista, esiintyjistä sekä iltabileistä pelin jälkeen. Lisäksi tiloissa järjestettiin virallinen fanikauppa ja infopiste Bilbaoon matkustaneille faneille.

Tapahtumapaikkana toimi keskustassa keskeisellä paikalla sijaitseva Hotel Ercilla, jonka kattavat tapahtumatilat oli viikoksi varattu Sudenpesän eri aktiviteettien käyttöön ja pihaterassi valjastettu suomalaisfanien kohtaamispaikaksi.

Valtavan suosion saavuttanut Sudenpesä oli kisaviikon ajan täynnä suomalaisia (ja paikallisia) koripallofaneja ja juhlat jatkuivat joka päivä aamusta myöhään yöhön. Valtavan positiivisen palautteen jälkeen Sudenpesä tehtiin Montpellierin EM-kilpailuihin ja tänä vuonna se nousee Helsinkiin EM-kisojen yhteyteen.

Katso tunnelmia sudenpesästä oheiselta videolta:

Bilbaosta alkanut toimiva yhteistyö Koripalloliiton virallisena matka- ja tapahtumakumppanina jatkuu ensi elo-syyskuussa kun Elämys Group on vahvasti mukana Helsingissä järjestettävien EM-kilpailuiden tapahtuma- ja matkajärjestelyissä.


Soita meille!