Brittijulkkikset salaisella sporttilomalla Suomessa – ”Parasta oli luonnon rauha” [18 hlöä]

Fitness-kuuluisuudet viettivät Sipoon saaristossa yksityisen aktiiviloman, joka oli täynnä monipuolista liikuntaa.

Joukko brittiläisiä fitness-alan kuuluisuuksia oli vajaan viikon mittaisella reissulla Suomessa syys-lokakuussa 2018. Porukan toiveena oli, että he saisivat olla omissa oloissaan, treenata mahdollisimman paljon ja nauttia luonnon rauhasta. Elämys Group suunnitteli ryhmälle ohjelman alusta loppuun yhdessä lontoolaisen kumppaninsa kanssa. Tällainen lopputulos syntyi!

Yksityinen saari tarjosi rauhan

18 hengen ryhmä saapui Lontoosta Suomeen syyskuun lopulla. Heidät kuljetettiin lentokentältä suoraan Sipoon Kalkkirantaan, josta oli 20 minuutin lauttamatka Norrkullalandetin saareen ja porukan majapaikkaan Villa Seasongiin.

”Koko porukka oli aivan äärettömän vaikuttunut Suomen luonnosta jo heti bussimatkalla lentokentältä Sipooseen. He kuvasivat maantieltä aukeavia maisemia kaksin käsin ja huokailivat ihastuksesta, tapahtumasta vastannut Elämys Groupin Karoliina Ala-Opas kertoo.”

Kun osallistujat olivat saaneet purettua tavaransa, virallinen ohjelma alkoi. Ensin tehtiin saarikierros, minkä jälkeen oli vuorossa joogaa. Päivittäisten joogaharjoitusten lisäksi ohjelmassa oli muun muassa rantalentopalloa, saaren polkujen juoksemista, kirkkovenesoutua ja muita treenejä. Unohtamatta tietenkään uimista, saunomista ja rentoutumista paljussa! Päivien päätteeksi oli aina herkullinen illallinen, joka viimeisenä iltana oli teemaltaan rapujuhlat snapsien ja juomalaulujen kera.

Ryhmä oli tiiviisti saarella lukuun ottamatta reissun toista päivää, jolloin he lähtivät aamuvarhaisella Kelventeen saarelle Päijänteelle. Padasjoella sijaitsevalle saarelle päästyään porukka vaelsi metsässä, teki intensiivisen HIIT-treenin, suppaili ja nautti herkullisesta ruoasta. Päijänteen-reissu toteutettiin yhdessä Elämys Groupin paikallisten alihankkijoiden eli lauttamatkoista ja ruoasta vastaavien yritysten kanssa.

Tarkka etukäteissuunnittelu

Ennen kuin ryhmän tulo vahvistettiin, Lontoosta tuli tuli kaksi henkilöä Suomeen tarkistamaan Elämys Groupin suunnitelman. He tutustuivat Norrkullalandetiin ja sen majoitukseen, kulkivat saaren polkuja ja varmistuivat siitä, että kohde tarjoaisi vieraille juuri oikeat puitteet. He lumoutuivat kohteesta ja olivat varmoja siitä, että reissusta tulisi ikimuistoinen elämys brittiläisille sporttijulkkiksille.

Ryhmän kanssa oli koko vierailun ajan suomalainen opas Nancy, joka huolehti siitä, että kaikki toimii. Saaren sijainti toi porukalle heidän toivomansa rauhan, mutta se aiheutti myös haasteita logistiikan suhteen. Kuljetukset piti suunnitella todella tarkasti, ja yllättävien tarpeiden järjestäminen vei aikaa. Eräänä päivänä esimerkiksi keksittiin, että porukan tulisi saada saunavihdat illan löylyihin. Vihdat saatiin lopulta saunojille, mutta aikaa se vei. Tarkkaa etukäteissuunnittelua vaadittiin myös sään vuoksi: monelle aktiviteetille oli kakkosvaihtoehto. Onneksi Suomen syksy näytti brittivieraiden aikana kauneimpia puoliaan.

Eniten ryhmä vaikuttui Suomen luonnosta.

”He eivät voineet käsittää sitä rauhaa, mikä saarella oli läsnä. He kehuivat koko reissua ja järjestämäämme ohjelmaa maasta taivaaseen. Brittiläinen joogaohjaaja ryhtyi jo suunnittelemaan joogaretriittiä Suomeen”, Ala-Opas kertoo.

https://www.instagram.com/p/BozLz25BRBl/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Soita meille!