Asiantunteva matkanjärjestäjä säästää aikaa ja rahaa

Kokenut matkanjärjestäjä takaa sujuvan ja elämyksellisen matkan kaikenkokoisille ryhmille.

Henkilöstö-, asiakas- ja kokousmatkat ovat olennainen osa yrityksen toimintaa. Kun matka suunnitellaan ja toteutetaan huolella, sen aikana on helppo keskittyä olennaiseen.

Oman työnsä ohella matkoja järjestävä työntekijä saa kulutettua organisointiin runsaasti aikaa. Kohteesta ei ole täyttä varmuutta, ison ryhmän hallitseminen on haastavaa ja tilanteiden selvittäminen kohteessa voi olla vaikeaa. Matkaa edeltävät viikot menevät jännityksessä ja reissu ohi säätäessä. Entä jos antaisit meidän auttaa?

”Otamme vastuun ikimuistoisen elämyksen toteuttamisesta alusta loppuun, jolloin asiakas voi vain nauttia”, Elämys Groupin myyntijohtaja Aarni Kotilainen lupaa.

Yritysten maailmanlaajuinen matkanjärjestäjä

Matkapalvelua kaikenkokoisille ryhmille

Elämys Group on toteuttanut erikokoisia henkilöstö- ja asiakasmatkoja yli 50 maassa. Kokenut matkanjärjestäjä keksii toteutuksia, jotka ovat rentoja tai ylellisiä, rauhallisia tai vauhdikkaita. Sellaisia, joista puhutaan vielä pitkään.

Asiakkaan toiveista riippuen matka voi sisältää elämyksellistä ohjelmaa, tavoitteellista työskentelyä ja yhteishenkeä nostattavaa toimintaa. Tarvittaessa opas vastaa reissun sujuvuudesta paikan päällä.

”Tarjoamme henkilökohtaista apua kaikille yritysryhmille, olipa kyseessä sitten kolmen tai kolmensadan hengen matka”, Kotilainen kertoo.

Elämys Groupin palvelut auttavat myös yrityksiä, joiden henkilöstö reissaa liikematkoilla toistuvasti.

Referenssejä:

Efima löysi nimikkosaarensa Kreikasta [100 henk]

Smartly.io lennätti globaalin tiiminsä Gran Canarialle – ”Investointi kannatti” [160 henk]

Kauppiaiden matka Kanadaan palkitsi, innosti ja opetti uutta [20 henk]

Jälleenmyyjät herkkujen, urheilun ja nähtävyyksien äärellä Roomassa [10 hlöä]

Suhteet tiivistyivät rakennusalan yrityksen elämyksellisellä asiakasmatkalla [15 hlöä]

Soita meille!