Miksi elämyksellisyys tapahtumassa on niin tärkeätä?

Me Elämys Groupissa uskomme tuloksellisten ja vaikuttavien elämysten rakentamiseen asiakkaillemme. Bright Groupin asiakasjohtaja Juho Hiidenmaa tiivisti elämyksellisyyden roolin hyvin Evento-lehdessä: “Kisoja voitetaan, kun saadaan asiakas innostumaan ja tuntemaan jotain.”

Tunne on avainsana. Jos saat asiakkaan, työntekijän, osakkaan tai tiimin jäsenen tuntemaan pakkopullan sijasta arvostusta yritystä kohtaan, ylpeyttä omasta työstä, yhteenkuuluvuutta omaan jengiin, intoa omaan työhön tai vaikka mielenkiintoa asiakkaan tuotteita kohtaan niin liiketoimintasi kehittyy. Elämys on täydellinen katalyytti tunteen luomiseen ja tunne välittää tehokkaasti toivottuja viestejä.

Irti päästäminen. Eri tasoilla normaaleista rutiineista ja rooleista irti päästäminen avaa klikkejä ja helpottaa stressiä ja kiireen tuntua. Omista rooleista irti päästäminen elämyksellisen ohjelman ja yhdessä tekemisen avulla purkaa mahdollisia jännitteitä tiimien ja ihmisten välillä. Erilaisesta ympäristöstä ja omia rajoja rikkovista aktiviteeteistä innostumalla on mahdollista ankkuroitua hetkeen ja kadottaa kokemuksen ajasta. Jatkuva kiireen tunne katkeaa ja työhön kuuluvien tehtävien tärkeys järjestyy oikeaan perspektiiviin kun työlistan saa edes hetkeksi pois päällimmäiseltä tilalta mielestä. Itselleen nauraminen on helpoin tapa päästää irti ja purkaa työperäisiä jännitteitä.

Summa summarum: Elämyksellisessä tapahtumassa viesti menee paremmin perille ja yhteishenki tiivistyy ja asiat näyttävät mielenkiintoisimmilta kuin perusseminaarissa.

Hiidenmaan sanoja myötäillen: Me haluamme olla selittelemättä ja luoda elämyksiä asiakkaillemme ja samalla tehdä positiivinen vaikutus heidän liiketoimintaansa!

Linkki Evento-lehden blogiin: http://eventolehti.fi/artikkelit/-ala-selita/

Kuva: Unsplash/Gonzalo Arnaiz, Brooke Cagle

Soita meille!