5 ”kuuminta” palkintomatkakohdetta

Maailma on täynnä kohteita, joihin parhaat suorittajat tai tärkeimmät asiakkaat voi viedä nauttimaan huikeista elämyksistä. Ohessa listamme tämän hetken “kuumimmista” kohteita. Näistä elämyksistä asiakkaamme poistuvat aina ikimuistoista elämystä rikkaampana.

1. Islanti – Tulivuoria, kuumia lähteitä ja Game of Thrones

Kolmen tunnin lento avaa mahdollisuudet huikeisiin elämyksiin. Kosmopoliittinen kalastajakylä Reykjavik on täynnä toinen toistaan loistavampia ravintoloita, mielenkiintoista kulttuuria ja aamuun asti auki olevia yökerhoja. Kaupungin ulkopuolella aukeaa huikea luonto, jossa kuumat lähteet, vesiputoukset, geyserit, valasristeilyt, poniratsastus, jeeppiajelut tarjoavat jokaiselle jotain. Ja jos kulttisarja kiinnostaa niin Islannissa on mahdollista vierailla Game of Thronesin kuvauspaikalla Akyreyrissa!

2. Dubai – Aurinkoa ja eksotiikkaa

Ykköskohde asiakkaiden hemmotteluun talvikaudella. Ällistyttävä pilvenpiirtäjäkylä keskellä aavikkoa huippuravintoloineen ja pilvenpiirtäjäyökerhoineen, aavikkosafarit kamelikyyteineen ja perinteisine beduiini-illalisineen, syvänmerenkalastus auringonpaahteessa ja kaiken päälle loistava palvelutaso. Dubai on eksoottinen ja erilainen vaihtoehto.

3. Huippuvuoret – Jääkarhuja ja Michelin-tähtiä

Jotain mitä asiakkaasi ei ole ikinä kokenut. Muutaman tunnin lentomatkan päässä aukeaa karunkaunista eksotiikkaa. Vaellus valtavilla jäätiköillä, saunominen Jäämeren rannalla ja vierailu historiallisissa kaivoskylissä ovat kaikki unohtumattomia kokemuksia ja reissun kruunaa maailman pohjoisin fine dining –ravintola sekä Euroopan laajimman whisky-valikoiman omaava lähipubi. Katso huikea lyhytelokuva Huippuvuorilta >>

4. Lontoo ja Manchester – Elämyksiä jalkapallosta kulttuuriin

Edullinen punta ja loistavat lentoyhteydet: Englannin ykköskaupungit tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia. Perinteisten VIP-jalkapalloelämysten lisäksi kulttuurielämykset musikaaleista teattereihin, aktiviteetit kartanovierailuista Thamesin RIB-ajelulle sekä mykistävä ravintolatarjonta takaavat metropolien menestyksen Suomalaisten ykköskohteina jatkossakin.

5. Piedmonte – Aurinko, viiniä ja Sukula

Italian pitää paikkansa suosituimpien kohteiden joukossa ja Piedmonte loistaa Pohjois-Italian helmenä. Loistava ruoka, miellyttävä ilmasto ja suomalaisia aina lämmittänyt italialainen kulttuuri takaavat toimivan kokonaisuuden. Ja vähätellä ei voi Piedmontessa omaa viinitilaa pyörittävän Jyrki Sukulan arvoa – päivä Jyrkin kanssa kokkaillen Piedmontessa on sykähdyttävä kenelle tahansa!

Soita meille!